Bounce House Peralatan Taman Permainan Komersial

Kanak-kanak bermain peralatan dalaman yang ditetapkan dengan kolam bola

Maklumat produk

1


Nama item: Kanak-kanak bermain peralatan dalaman yang ditetapkan dengan kolam bola

Model No: ID-29

Tempat asal: Guangdong, China (tanah besar)


■ Spesifikasi


Nama Produk

kanak-kanak koboi nakal

Taipkan

Taman Permainan Dalaman

Usia pengguna:

3-15 tahun

Saiz (cm):

Disesuaikan

Warna:

Disesuaikan

Reka bentuk:

boleh diterima

Waranti:

1 tahun

Hayat perkhidmatan:

7-10 tahun

Pemasangan:

Masa produk:

Arahan CAD Profesional atau mengatur pemasangan kakitangan profesional

Secara umumnya 20-25 hari bekerja selepas deposit anda diterima, ia bergantung kepada saiz taman permainan

pembungkusan:

penuh dengan balut gelembung, kadbod dan beg nilon.

Fungsi:

memanjat, melompat, merangkak, berlari, membuang aktiviti boleh merangsang minat kanak-kanak, meneroka keinginan dan membina kesedaran mereka tentang kerja berpasukan dan kebolehan kognisi, penghakiman dan pemecahan masalah

Butiran Bahan:

1) Plastik: Diimport dari korea LLDPE, acuan putaran, anti-UV, anti-statik, anti-retak. Plastik gred makanan
2) Bahagian besi: paip keluli tergalvani
3) bahagian yang lembut: kayu terdalam; menengah-spons; keluar paling PVC
4) Mat: EVA, saiz dan warna yang berbeza untuk pilihan anda
5) Kelengkapan: aloi aluminium kekuatan tinggi dengan satu kali, pembentuk cast. Selepas pemprosesan slinging, semua sudut adalah bulat dan lancar. Semua skru, diperbuat daripada keluli tahan karat
6) Ball Pool: PE Ball dan lembut

Dipohon kepada:

sekolah, taman, pusat membeli-belah, restoran dan sebagainya

■ Maklumat produk


Taman permainan dalaman, yang juga dikenali sebagai pusat bermain dalaman, adalah taman permainan yang terletak di persekitaran dalaman. Mereka direka khusus untuk kanak-kanak untuk bermain dan mempunyai keseronokan yang luar biasa. Struktur dan peralatan mainan lembut dibalut dengan busa lembut untuk menyerap kesan apabila kanak-kanak jatuh atau melantun. Oleh itu, taman permainan dalaman biasanya merupakan kawasan permainan yang lebih selamat berbanding dengan taman permainan luar.

Di Adventure Playground Systems, kami bangga menyediakan persekitaran yang selamat untuk semua kanak-kanak untuk membesar dan memupuk rasa pengembaraan semula jadi mereka melalui permainan. Kami adalah pengeluar tempatan dan pembekal di seluruh negara Taman Permainan Komersial, Splash Pad, Struktur Shade, Surfacing Keselamatan, Kemudahan Park, Taman Dog dan banyak lagi.


Reka bentuk


peralatan permainan dalam ruangan disesuaikan, pertama anda perlu memiliki atau menyewa tempat yang baik dan mendapatkan pelan lantai dari tuan tanah, kami akan membuat reka bentuk untuk anda secara percuma. (Rekaan hanya mengambil masa 2-3 hari, jadi anda boleh menyemaknya sebelum menandatangani kontrak sewa).


■ Maklumat yang diperlukan sebelum reka bentuk


1. Di manakah pintu / pintu masuk untuk taman permainan?

2. Warna / tema yang anda suka?

3. kumpulan umur?

4.Anda mempunyai belanjawan untuk taman permainan

5.which aksesori / item main yang anda mahu dimasukkan ke dalam taman permainan anda.


Maklumat Lebih Lanjut


A. Berapakah jarak umur untuk taman permainan dalaman?

Untuk memenuhi keperluan kanak-kanak dalam lingkungan umur yang berbeza, dan pertimbangkan keselamatan, taman permainan dalaman biasanya dibahagikan kepada dua kawasan: satu adalah kawasan kanak-kanak yang sesuai untuk kanak-kanak berusia 1-3 tahun, dan yang lain adalah kawasan fungsi utama yang sesuai untuk kanak-kanak berusia 3-12 tahun.

B. Berapa lamakah masa untuk menghasilkan taman permainan dalaman?

Masa pengeluaran akan bergantung kepada saiz permainan dalaman dan rancangan pengeluaran kilang kami. Pada amnya, masa pengeluaran adalah 15-25 hari selepas menerima deposit anda. Dan kami akan berbincang dengan dan menyediakan pelan pengeluaran dan pemasangan berkaitan.

C. Adakah anda akan memberikan lukisan pemasangan terperinci dan profesional?

Pemasangan untuk taman permainan dalaman telah menjadi lebih prihatin oleh para pelanggan kami, sehingga jurutera dan pereka kami mengambil banyak usaha untuk menyemak dan memperbaiki lukisan pemasangan, dan sekarang lukisan pemasangan akan dipadankan dengan video pemasangan, maka pelanggan kami akan memasang taman permainan dalaman sesuai. Dan jika anda mempunyai sebarang soalan semasa pemasangan, sila hubungi kami supaya kami dapat membantu anda menyelesaikannya.


Hot Tags: rumah alat permainan peralatan rumah komersial, China, pembekal, pengilang, disesuaikan, borong, murah, harga, untuk dijual, dibuat di China

Siasatan

Anda mungkin juga berminat