Pegawai Brookhaven Memotong Reben Pada 'Rumah pokok' Di Taman Permainan Briarwood Park

- Aug 14, 2019-

sumber oleh: https: //www.reporternewspapers.net/2019/08/13/brookhaven-officials-cut-ribbon-on-new-tree-house-at-briarwood-park-playground/Pemimpin bandar Brookhaven memotong reben pada 12 Ogos untuk secara rasmi membuka apa yang telah digelar peralatan permainan taman "rumah pokok" di Briarwood Park yang terletak di 2235 Briarwood Way NE


image

Memotong riben pada peralatan permainan anak pokok di Taman Briarwood, dari kiri, Direktur Taman dan Rekreasi Brian Borden, Datuk Bandar John Ernst, beberapa peminat taman permainan, dan Ahli Majlis Bandaraya John Park. (Bandar Brookhaven)
Peralatan baru termasuk tiga struktur kayu yang tinggi, seperti rumah pokok, yang dihubungkan dengan tali tali untuk membolehkan kanak-kanak memanjat bolak-balik.

"Ciri rumah pokok ini adalah sesuatu yang baru dan berbeza yang melibatkan kanak-kanak dan memegang perhatian mereka, yang dipanggil untuk rancangan induk yang dibangunkan dari masukan penduduk," kata Walikota John Ernst dalam siaran akhbar.

Kos peralatan permainan taman baru dianggarkan $ 314,000.

Diselaraskan oleh GreenbergFarrow, rumah pokok yang direka khas dibuat oleh KOMPAN, pengeluar peralatan permainan taman terkemuka.


"Dalam perancangan taman kami, kami berusaha mencari cara untuk membentuk masyarakat yang lebih bahagia dan sihat dengan menawarkan permainan yang hebat, penyelesaian sukan dan kecergasan untuk semua peringkat umur dan kebolehan," kata Pengarah Parks and Recreation Brian Borden.

image

Taman permainan rumah pokok ini termasuk tiga struktur kayu tinggi dalam bentuk segi tiga yang dihubungkan dengan tangga tali. (Bandar Brookhaven