Taman Hutan Mendapatkan Taman Permainan Semula jadi $ 4.5M Baru Pada tahun 2020

- Jul 16, 2019-

sumber oleh https://www.kbia.org/post/forest-park-getting-new-45m-natural-playground-2020#stream/0


新闻2

Satu rendering hutan bawah tanah, salah satu daripada lapan kawasan aktiviti yang dirancang untuk Hutan Taman Alam Semula Jadi yang baru.Pengunjung ke Taman Hutan akan mempunyai tarikan baru $ 4.5 juta untuk meneroka tahun depan yang bertujuan untuk membuat taman permainan semula jadi untuk keluarga. Taman Hutan Selamanya menjadi tuan rumah majlis pecah tanah di tapak dengan pegawai St. Louis pada hari Isnin.

Projek ini akan mengubah 17 ekar di antara Paviliun Fair Dunia dan Jewel Box ke kawasan aktiviti yang diilhamkan oleh landskap semulajadi yang terdapat di rantau ini, termasuk padang rumput, tanah lembap, mata air, keranda dan tanah bawah. Kanak-kanak akan dapat mengembara jalan kaki, bermain di dalam air dan memanjat batu dan pokok di Nature Playscape.

"Ini satu peluang yang baik dengan hanya satu projek inovatif ini untuk membantu generasi kanak-kanak generasi baru hidup lebih sihat, sihat dan bersahaja," kata Lesley Hoffarth, presiden dan pengarah eksekutif Forest Park Forever.

Laman web Taman Hutan Forever berkata ia mahu tarikan yang dibiayai oleh donor untuk "mempromosikan pengawasan alam sekitar di kalangan ahli-ahli masyarakat di semua peringkat umur" dan "melibatkan indera kanak-kanak." Arkitek dan pereka berkerjasama untuk mengonsepkan ruang supaya ia dapat membantu kanak-kanak berinteraksi dengan alam semula jadi.

附图 (2)

Tarikan tapak ini akan dihubungkan dengan laluan yang boleh diakses oleh pelawat menggunakan kerusi roda, kereta bayi atau alat bergerak.

Untuk membantu menanam persekitaran semulajadi, projek itu akan menanam kira-kira 900 pokok pokok dan pokok semulajadi, ditambah lebih daripada seratus spesis rumput dan tumbuhan berbunga.

Taman Hutan Selamanya menjadi tuan rumah sesi di mana mereka bertanya kepada anak-anak apa yang mereka mahu dari playcape. Hoffarth berkata mereka mendengar pengairan biasa: kanak-kanak mahu ruang untuk melakukan karting. Oleh itu, playcape akan mempunyai kawasan yang besar dan rata dalam bidang semanggi di mana anak-anak boleh melakukannya.

"Kami benar-benar telah merancang ruang ini dengan kanak-kanak, untuk kanak-kanak," kata Hoffarth. "Kami teruja untuk memulakan projek ini dan minta anak-anak keluar dan membantu kami memotong reben apabila ia selesai."

新闻4