Fokus Kebolehcapaian Handicap Usaha Pengumpulan Dana Untuk Taman Permainan Palestin Timur

- Apr 16, 2019-

sumber oleh http://www.morningjournalnews.com/news/local-news/2019/04/handicap-accessibility-focus-of-fundraising-efforts-for-east-palestine-playground/PALESTINE TIMUR - Perniagaan tempatan bergabung bersama-sama untuk mendapatkan wang untuk membuat Rainbow Dreamland dalam handicap taman diakses.

Ashley McKim, pemilik Honeyvine dan Winery McKim bersama suaminya, Mike, melancarkan projek itu pada bulan Januari dan sejak itu beberapa perniagaan lain telah masuk.

Pembuatan anggur menghasilkan sesuatu setiap tahun untuk membantu masyarakat. Tahun lepas, ia mengumpul dana untuk menampung hutang makan tengah hari sekolah.

"Tahun ini kami memilih taman permainan. Ia mula memerlukan bantuan, "kata Ashley McKim.

Matlamatnya adalah untuk memulakan peralatan permainan baru pada tahun 2020, untuk ulang tahun ke-25 taman permainan. Taman permainan ini dicipta oleh sekumpulan 2,200 sukarelawan pada tahun 1995 yang bergabung bersama dengan sumbangan dan tenaga kerja.

QQ截图20190111112134

Ashley McKim berkata perkara pertama di dalam senarai untuk taman permainan adalah buaian yang mudah dijangkau.

"Ia tidak mempunyai peralatan yang boleh diakses di sana. Kami akan melalui proses dengan kampung untuk mendapatkan peralatan baru yang diluluskan dan di mana ia akan diletakkan, " katanya.

Dana yang disumbangkan juga akan digunakan untuk mengurangkan kos pembersihan dan kos penyelenggaraan.

"Kami cuba membawanya semula," katanya.

Projek itu telah mendapat kelulusan dari lembaga taman dan usaha derma bermula pada bulan Januari.

water park playground (5)

Ashley McKim berkata setakat ini $ 549 telah dibangkitkan melalui tin sumbangan yang terletak di beberapa perniagaan yang mengambil bahagian. Derma juga datang melalui ibu bapa anak sekolah tempatan.

"Banyak perniagaan yang mengambil bahagian ketika ia dibina supaya mereka gembira melihat sesuatu berlaku di sana," katanya.

McKims bekerjasama dengan Tom Buren of Structures Penchura, yang merupakan syarikat yang sama yang membina taman permainan Walnut Grove yang serba lengkap, cacat di Route 46 negeri.

"Ia adalah taman permainan yang bagus," kata Ashley McKim.

Pendakwaraya awam masa depan sudah dirancang, dengan pihak berenang percuma di Kolam Palestin Timur yang dijadualkan pada 8-10 malam 13 Julai dan Parti Natal di Whispering Pines Castle di Rogers pada 17 Disember.

Ashley McKim berkata tidak akan ada kos masuk sama ada peristiwa, tetapi mereka yang menghadiri boleh membuat sumbangan ke arah projek taman itu. Popcorn dan air untuk makanan ringan juga akan disediakan tanpa sebarang kos di kolam renang dan wain akan disediakan di Parti Krismas.