Bagaimana Menambah Elemen Tema Ke Taman Air?

- Aug 21, 2020-


Sejak konsep taman air dilahirkan, ia telah dilabel sebagai" Ini adalah tempat bersantai bagi pelancong untuk bersantai dan melepaskan diri dari panas di&musim panas ;. Dengan perkembangan zaman dan orang tidak lagi berpuas hati dengan keperluan penumpukan peralatan taman air sederhana, konsep taman air muncul, jadi taman air secara beransur-ansur bergerak menuju tema, dan peralatan taman air juga dikemas sesuai.

Merekae taman air merujuk kepada peningkatan pengalaman pelancong dengan menambahkan elemen tema dan menggantikan emosi. Sebenarnya, ia tetap memberi pelancong dan barang-barang hiburan, tetapi budaya baru, idea baru dan idea baru ditambahkan pada kaedah paparan. Cara ini membolehkan pelancong memperoleh pengalaman bahagia yang lebih banyak, lebih kaya, dan berirama.

Bagaimana cara menambah elemen tema?

boleh dipamerkan di pelbagai peralatan taman air atau tempat acara melalui permainan, pemandangan sebenar, animasi, pentas dan sifat-sifat lain dari segi teknik persembahan, yang dapat menyatakan aktiviti hiburan tiga dimensi dan kontemporari. Dengan cara ini, pelancong tidak mengalami seperti peralatan hiburan air sejuk, tetapi sebagai aktiviti pengembaraan misteri atau cerita.


Dalam menonjolkan badan utama, ia diwakili oleh peralatan lanskap. Melalui reka bentuk dan penggilap pemandangan, setiap bangunan di taman air dipugar dengan pemandangan yang indah, sehingga pengunjung dapat mencerminkan beberapa peralatan yang berbeza dari peralatan taman air yang lain. Tempat, itulah daya tarikan merekae.

图片1

Sebagai contoh, dengan menyusun legenda Phoenix dan tiga puteri, Sanya Dream Water Park dengan cerdik telah memberi tema&"water GG";,&"; rimba GG"; dan" gunung" ke tiga kawasan taman, dan menyatukan" phoenix" ke dalam tema. Topik projek fasa pertama Taman Air Dream Valley di Hengdian Film and Television City diambil dari siri filem mumi. Petak yang berkaitan dengan air dalam filem digabungkan dengan fungsi landskap taman air dan pengalaman hiburan peralatan taman air. Terdapat juga budaya tema yang sangat menarik. Selain itu, fasa kedua Taman Air dan Filem Hengdian Dream Dream Valley Water Park didasarkan pada tema" The Story of One Thousand and One Nights" dan mengintegrasikan budaya laut. Kolam mendayung kanak-kanak kecil&# 39 juga menggunakan kisah" Sinbad Shipwreck" sebagai petunjuk untuk mengatur karang, lakaran semburan Air seperti ubur-ubur dan ikan duyung tidak hanya memanfaatkan sepenuhnya kisah tema dalam pengaturan tempat kejadian, tetapi juga memenuhi kebutuhan hiburan.

Lebih banyak mengenai Guangzhou Guangzhou Wenwen sports equipment Co., Ltd-No.1 dalam reka bentuk taman air, kejuruteraan, pembuatan, pemasangan di China. Lebih dari 18 tahun kemudian, kami adalah nama yang paling dipercayai dalam industri peralatan taman air di China, setelah mengembangkan lebih dari ribuan projek di China dan luar negara, termasuk 5 dari 10 taman air teratas di China dan banyak lagi di Eropah Timur, Timur Tengah, Asia Tenggara , dan sebagainya.

图片2

Syarikat kami adalah pengeluar taman air teratas dan paling profesional di China yang pakar dalam perancangan, reka bentuk, pembuatan dan pemasangan peralatan untuk projek taman air.

Kami mempunyai satu pasukan profesional dengan lebih dari 100 pakar yang pakar dalam perancangan taman tema, kejuruteraan, landskap, R GG; D untuk peralatan taman air, pembinaan kejuruteraan. Sebahagian daripada mereka mempunyai pengalaman industri lebih dari 15 tahun. kami tidak hanya menumpukan pada reka bentuk yang indah tetapi juga fungsi dan keuntungan ekonomi.

kami komited untuk menyediakan produk dan perkhidmatan berkualiti terbaik dengan melabur dalam penyelidikan dan pengembangan yang berterusan. kami telah mewujudkan pusat penyelidikan peralatan taman air