Bagaimana untuk memilih peralatan Main luaran yang baik

- Jan 09, 2019-

Pertama, peralatan yang canggih, kualiti dan Keselamatan

Baik Main luaran peralatan perlu dibuat daripada bahan-bahan yang baik, serta penyerapan Reka bentuk rakyat, supaya peralatan Permainan Kanak-kanak adalah lebih berharga. Main luaran peralatan hendaklah tidak berbau, tidak toksik dan tidak boleh mempunyai penjuru yang tajam. Gabungan bahagian-bahagian itu harus menjadi sangat kuat tidak untuk melonggarkan dan membentuk kanak-kanak yang ditelan. Di samping itu, anda perlu memberi perhatian sama ada mainan boleh mengandungi komponen kimia yang berbahaya, dan tidak perlu menggunakan bahan-bahan mudah terbakar. Kanak-kanak bayi atau mensasarkan perlu dilindungi daripada mainan dengan tali yang panjang dan bahagian-bahagian kecil. Ibu bapa juga perlu memberi perhatian sama ada penggunaan mainan kanak-kanak itu boleh mencipta risiko.


Kedua, tiada itu berkekalan faedah dan keterbukaan

Mainan peralatan Permainan Kanak-kanak yang baik akan membolehkan kanak-kanak yang dimainkan berulang kali, pemikiran pada pelbagai sudut, dan bermain untuk jangka masa yang panjang bukanlah mengganggu. Kanak-kanak sentiasa penuh dengan kelaparan, mereka sering mencipta cara baru untuk main luaran peralatan permainan. Di samping itu, mereka mahu gunakan imaginasi mereka untuk memindahkan peralatan permainan ini kolam. Ada had penggunaan peralatan Main luaran yang cemerlang. Kanak-kanak boleh meneroka dan membangunkan pelbagai jenis permainan yang mungkin. Orang dewasa harus menggalakkan anak-anak mereka untuk mencapai suatu maksud yang unik. Sifat-sifat yang berbeza-beza dari seorang ke seorang dan harus dihormati, dan terbuka kanak-kanak bermain peralatan mainan tidak pernah telah dipiawaikan dan tetap, jadi ia membolehkan kanak-kanak untuk mencipta cara baru untuk bermain pada peringkat perkembangan mereka.

 

Ketiga, direka untuk umur berlainan

Kanak-kanak belajar daripada operasi yang aktif. Jika kanak-kanak boleh mendapat kemenangan daripada Permainan, mereka akan rasa pencapaian dan hasilnya, mereka akan gembira untuk menjadi orang yang berani untuk meneruskan pertempuran. Peralatan Main luaran harus berbeza kerana umur dan bakat kanak-kanak. Kanak-kanak suka bermain adalah bahawa mereka boleh beroperasi dan menakluk. Memang terlalu sukar untuk main luaran peralatan projek-projek untuk membuat anak-anak merasa terlalu mudah, fasih dan membuat mereka berasa bosan.