Looking To Get Away? Enam Pantai New Jersey, Dipercepatkan Untuk Musim Panas, Menunggu Penyayang Dan Sunbathers

- May 21, 2019-

Sumber oleh https://expo.silive.com/life-and-culture/g66l-2019/05/9b5171d0253535/looking-to-get-away-six-new-jersey-beaches-spruced-up-for-summer- menanti-perenang-dan-sunbathers-.html
Tanda-tanda musim panas: Pokok-pokok di mekar penuh, bunga liar meletup, bau rumput yang baru dipotong, dan anak-anak bermain-main di bawah matahari di pantai berpasir putih.


Asbury Park telah menjadi destinasi. (Aristide Economopoulos / USA NJ Advance Media untuk NJ.com)


Kami berada di ambang apa yang kami harapkan akan menjadi musim panas matahari. Dan dengan itu datang pemikiran destinasi percutian - dekat dan jauh - dan perjalanan "ke pantai." The Shore Jersey, iaitu, di mana betul-betul di mana kini pantai murni, salah satu permata mahkota Taman Negara, tersusun dan menunggu pelawat musim panas 2019.

Percutian yang popular - dengan pantai hanya satu jam atau lebih dari Outerbridge - merangkumi kira-kira 130 batu dari pantai, dari Sandy Hook ke Cape May - yang mempunyai pulau dan teluk yang ditaburi dengan rumah api bersejarah, kampung nelayan dan pemandangan panoramik yang indah.

Asbury Park www.cityofasburypark.com

Bandar bersejarah Asbury Park, terletak di luar 102 di Garden State Parkway, mempunyai salah satu pantai terbaik di negeri ini.

Seiring dengan pasir putih dan ombak yang hebat, terdapat jalan tol yang telah direvitalisasi yang sekarang lebih besar dan lebih baik dari sebelumnya.

Pantai Asbury Park telah menjadi titik destinasi. (Aristide Economopoulos / Asbury Park, NJ, Amerika Syarikat NJ Advance Media untuk NJ.com)

Asbury Park telah menjalani kebangkitan selama bertahun-tahun dan ia hanya kira-kira di sana. Anda akan menemui kedai-kedai one-of-a-kind, restoran eklektik dengan pemandangan yang menakjubkan dan Paramount Theater dan Convention Hall yang dipulihkan.

Batu pasir dan air Asbury Park telah menarik pelayar, perenang, pelawat, nelayan, dan orang ramai selama berabad-abad.

Pantai di sepanjang pantai kelihatan berbeza pada musim panas ini selepas program persekutuan yang mewujudkan bukit pasir yang tinggi untuk perlindungan ribut. (Asbury Park, NJ, (Aristide Economopoulos / USA NJ Advance Media untuk NJ.com)

Dan Boardwalk Asbury Park adalah rumah kepada golf mini, banyak muzik, taman permainan, tempat makan, taman air dan banyak lagi.

Anda juga boleh menyewa basikal, atau membawa sendiri.

Ia juga merupakan rumah kepada Stone Pony, salah satu kelab rock terbesar di sekitar dan hab adegan muzik sejak dibuka pada tahun 1974 - dan tempat panas yang menampilkan penduduk tempatan seperti Bruce Springsteen, Southside Johnny dan Steve Van Zandt.

Bayaran pantai: Harijadi, $ 5. Hujung minggu, cuti: $ 7.

Orang ramai menikmati pantai di Belmar. (Courtesy / Patti Sapone | NJ Advance Media untuk NJ.com)

Belmar: www.visitbelmarnj.com tidak jauh dari Taman Negeri Parkway keluar 100B dan mempamerkan marina yang indah tanpa bayaran dok.

Ia juga mempunyai beberapa taman permainan yang hebat, dipenuhi dengan peralatan berwarna-warni, tepat di pantai, untuk anak-anak muda.

Sebagai tambahan kepada beberapa taman permainan kanak-kanak yang berwarna-warni dan menyeronokkan setiap beberapa blok, beberapa pantai dikhaskan untuk aktiviti seperti boogie boarding, kayaking dan surfing.

Mereka menawarkan kem melayari di 3rd Avenue Beach, di mana kanak-kanak dari semua peringkat umur boleh mengambil pelajaran berselancar.

Pemandangan senja yang indah di lautan di Belmar Beach, NJ (Courtesy / Leembe NSL)

Bagi penonton pantai yang lebih tua yang lebih suka aktiviti tanah kering, beberapa pantai dilengkapi dengan tiang untuk jaring bola tampar. Dan tidak mengapa jika anda tidak mempunyai peralatan anda sendiri.

Jalur laluan sepanjang batu di bandar, yang baru dibina semula, menawarkan pemandangan panoramik Lautan Atlantik.


Precious Acosta, kiri, dan Kevin Harris menikmati pantai Belmar. (Courtesy / Patti Sapone | NJ Advance Media)

Restoran di pusat bandar termasuk masakan Mexico, Cajun dan Itali. Tempat letak kenderaan berlimpah di sekitar Belmar, tetapi tempat tepi pantai mempunyai meter. Tempat letak kereta percuma boleh didapati di jalan-jalan kediaman di bandar.

FYI: Belmar adalah salah sebuah bandar pertama yang memasang Mobi-Mats ke sejumlah pantai mereka. Tepi permukaan keras terus berjalan di tengah-tengah melalui pantai dan menyediakan akses kepada sesiapa yang mempunyai kerusi roda, bantuan berjalan kaki, atau kereta dorong bayi.

Lencana pantai musim Belmar berharga $ 70, yang paling murah di kalangan masyarakat tempatan - tetapi hanya $ 30 untuk individu berusia 65 tahun dan lebih tua, dan individu yang kurang upaya.

Lencana pantai harian adalah $ 9 untuk individu berusia 16 tahun ke atas.

Pengawal Cape May Beach Lifeguard mengawasi perenang di Cape May. (Lori M. Nichols | Untuk NJ.com)

Cape May www.capemay.com

Bersejarah dan Victorian Cape May di hujung selatan New Jersey, adalah jauh dan terletak di Taman Negeri Taman di Exit Zero.

Cape May mempunyai beberapa pantai yang paling indah di negara ini. Dari Pantai Higbee ke Pantai Kemiskinan, Cape May telah digambarkan sebagai syurga pecinta pantai.

Berminat dengan makanan dan minuman yang selesa dan membeli-belah? Ada sesuatu untuk pembeli yang paling arif.

Sehari di pantai di Cape May. (Lori M. Nichols | Untuk NJ.com)

FYI: Atas sebab-sebab keselamatan, Patroli Pantai mengesyorkan agar tidak berenang air dada terdalam (kawasan mungkin ditandakan bendera). Keadaan laut mungkin berubah dengan cepat. Semak dengan lifeguards sebelum cuba berenang jarak jauh.

Tag pantai diperlukan (umur 12 dan ke atas) di semua pantai dari Weekend Memorial Day melalui Hari Buruh semasa waktu berjaga. Mereka boleh didapati di semua pintu masuk pantai dan di Dewan Bandaraya. Harian, $ 6 dengan diskaun berbilang hari.

Victorian yang menawan di tepi pantai.

Skimboarding dibenarkan dengan kebenaran lifeguard.

Jaring bola tampar boleh didapati di Steger Beach (Pantai Ave & Jackson St) dan di 2nd Avenue Beach (2nd Avenue & Beach Ave). Mereka terletak di pantai, jadi anda memerlukan tag pantai untuk bermain, dan sila membawa bola anda sendiri.

Surfing dibenarkan di Poverty Beach (Wilmington Avenue), The Cove, Surfing Beach (Gurney Street), dan South Queen (Queen Street).

Memancing dibenarkan sepanjang satu suku batu sepanjang timur ribet Ave Brooklyn. Perikanan adalah dilarang di semua pantai lain semasa waktu berjaga.

Kayaking dibenarkan melepasi zon mandi. Anda boleh melancarkan timur Pantai Poverty dan berdiri di sebelah barat The Cove.

Pantai Long Cawangan di Long Branch, NJ. (Courtesy / Ed Murray | NJ Advance Media untuk NJ.com)

Long Branch www.visitlongbranch

Long Branch dilengkapi dengan pantai berpasir, promenade pantai lautan, makanan yang lazat dan banyak acara musim panas.

Dari pintu keluar 105 di Parkway State Park, Long Branch hanya kira-kira satu jam dari Staten Island dan hanya beberapa batu dari Monmouth Park.

Sebuah bandar peranginan yang menakjubkan, ada sesuatu untuk semua orang: Pantai berpasir yang luas dan pesisir pantai lautan untuk berjoging, berjalan-jalan dan menikmati musim panas yang penuh dengan peristiwa.Pantai Long Cawangan di Long Branch, NJ. (Courtesy / Ed Murray | NJ Advance Media untuk NJ.com)

Jangan tinggalkan tanpa melihat Long Wave baru Resort, enam tingkat, hotel 67-bilik dengan tujuh restoran dan bar baru, geladak kolam renang dengan lubang-lubang api, pemandangan pantai 180 darjah, spa di tapak, pusat kecergasan dan pukulan- bar kering.

Selain itu, karusel baru terletak di Pier Village yang menawarkan tiga baris dalam dengan kuda, kura-kura laut, kura-kura, kuda laut, dan dua kerusi empat kerusi untuk anak-anak kecil.

Pantai di tepi pantai di Long Branch, NJ. (Courtesy / Ed Murray | NJ Advance Media untuk NJ.com)

Kemudian ada Projek Whitechapel Long Branch, tempat seni untuk makanan, minuman, seni dan prestasi. Galeri ini menjadi tuan rumah pemasangan seni, acara pendidikan, kelas penapaian, restoran pop timbul dan usaha kreatif lain.

Long Branch menawarkan parade sepanjang tahun, pertunjukan antik, acara percutian dan teater secara langsung. Dan jangan lupa Oceanfest tahunan, perayaan Hari Kemerdekaan terbesar di mana-mana di New Jersey.

Yuran: Hari bekerja, $ 5. Hujung minggu, cuti, $ 7. Kanak-kanak 14-17, $ 3 dan warga tua percuma.

Lifeguards Point Pleasant Beach, dari kiri, Clifton Ruggiero dan Joe Zahlmann. (Courtesy / Michael Mancuso)

Point Pleasant - pointpleasantbeach.org - hanya dari Parkway keluar 98 dan adalah rumah kepada Boardwalk dan Akuarium Jenkinson, di mana ada sesuatu untuk semua orang.

Pantai ini dijaga dengan bersih kristal dan boardwalk bagus untuk kanak-kanak, dengan berpuluh-puluh tunggangan, permainan peluang, golf mini di pantai dan Jenkinson's Aquarium.

Pantai Pleasant Pleasant (Courtesy / Michael Mancuso)

Sepanjang perjalanan sepanjang jalan batu, seseorang akan mencari wafel dan ais krim, sosej dan lada, popcorn dan gula-gula kapas dan pelbagai peluang makan, dari semasa ke semasa untuk perkhidmatan penuh.

Di luar laluan papan, terdapat hiburan dan makan sepanjang tahun di sepanjang Arnold Avenue dengan pilihan termasuk Comedy Club Uncle Vinnie dan restoran Europa Selatan untuk masakan Portugis.

Point Pleasant Beach, Anthony Kuzmanovski, 2, bersama ayahnya John. (Courtesy / Michael Mancuso)

Point Pleasant Beach juga merupakan kegembiraan pencinta antik. Kedua-dua Bay dan Arnold Avenues mempunyai beberapa tempat untuk memburu khazanah tersembunyi dan Point Pavilion Antique Centre menawarkan lebih daripada 40 peniaga yang terletak di bawah satu bumbung.

Anda akan mendapati tempat ikan yang hebat. Cuba Pasar Ikan dan Restoran Spike atau pengalaman Shore yang hebat. Atau Peti Udang, Lobster Shanty, Wharfside atau jika anda berada dalam mood untuk steak, Shipwreck Point.

Sekiranya anda sampai ke sana pada waktu yang tepat (petang tengah hari) anda mungkin menangkap bot memancing tanpa memunggah.


Orang ramai menikmati pantai dan landasan kereta api di Wildwood, NJ (Courtesy / Avi Steinhardt / Peter Genovese untuk Star Ledger

Wildwoods 'dan pantai keluarga Wildwood Crest - wildwood, njorg

Wildwood Crest dianggap sebagai salah satu komuniti yang lebih tenang di Jersey Shore, di mana pantai bebas dan indah untuk berenang, menyerap matahari dan bersantai pada hari musim panas yang panas.

Pantai Wildwoods juga sesuai untuk melayari, boogie boarding, jet ski, belayar, berkayak dan parasailing.

Satu hari di pantai di Wildwood Crest. (Courtesy / Lori M. Nichols | Untuk NJ.com)

Menghadap pantai murni adalah Wildwoods Boardwalk yang terkenal yang menawarkan lebih daripada 100 rides dan tarikan termasuk roller coasters di Morey's Piers & Beachfront Waterparks, Ocean Oasis Waterpark & Beach Club, Splash Zone Water Park, permainan, arcade flashing dan kedai runcit dan restoran.

Terdapat juga Wildwoods Boardwalk Sightseer Tram Cars yang terkenal.

Di samping pantai-pantai yang indah dan lorong boardwalk yang satu-of-a-kind, Wildwoods juga menawarkan lebih daripada 180 acara dan perayaan sepanjang tahun.

Sehari di pantai di Wildwood Crest, NJ (Courtesy / Lori M. Nichols | For NJ.com)

Gembira sukan? Terdapat Kejohanan Bola Sepak Pantai dan Pantai Lacrosse dan Kejohanan Frisbee Ultimate.

Terdapat juga sekatan, babi panggang, pesta sandiwara pasir, Krismas pada Pesta Julai, pesta muzik, festival makanan laut, pameran kraf, perhimpunan motosikal, dan pameran kereta klasik. Pencinta muzik akan mencari konsert percuma hampir setiap malam minggu sepanjang musim panas, yang juga mempunyai bunga api percuma setiap malam Jumaat.