Permainan Kanak-kanak bagaimana perlu diberi perhatian untuk melindungi diri anda

- Jan 17, 2019-

Pertama, menjaga peralatan sebelum perjalanan, boleh dikendalikan secara sah

Mengikut peraturan-peraturan, Semua peralatan hiburan secara besar-besaran perlu berhenti sekali setahun bagi Keselamatan penghakiman. Peralatan hiburan secara besar-besaran mesti dimasukkan ke dalam penggunaan oleh pentadbiran negara kualiti pemeriksaan am dan "Kelayakan Sijil bagi pemeriksaan" dalam tempoh sah. Sebelum mengambil peralatan hiburan secara besar-besaran, pengunjung perlu terlebih dahulu memberi perhatian untuk mematuhi pemeriksaan sijil yang dikeluarkan oleh bahagian pemeriksaan tiru di kedudukan yang menarik perhatian. Jika terdapat sebarang sijil pemeriksaan dan ada Sijil pemeriksaan, tetapi tidak naik dan bermain sebelum tempoh tidak berkesan. Di samping itu, ia adalah perlu untuk memerhatikan sama ada operasi peralatan Keselamatan dan unit operasi boleh mengendalikan piawaian keselamatan. Sebagai contoh, jika terdapat tanda-tanda yang tidak perlu dan tanda-tanda amaran di sekitar kawasan peralatan, kesesakan lalu-lintas bising, pengendalian dan operasi kakitangan dibenarkan untuk meninggalkan, dan peranti perlindungan tidak lengkap. Ia bermakna bahawa bahagian luar di Taman Permainan adalah huru-hara, dan peralatan hiburan adalah amat berbahaya.

Dua. Pilih projek hiburan tersebut munasabah dan betul menggunakan peranti Keselamatan

Pengunjung pertama mesti memahami keperluan peralatan untuk zaman atau perjalanan dengan pesakit, dan memilih peralatan hiburan yang sesuai. Ibu-ibu yang mengandung, penagih alkohol mungkin mempunyai penyakit yang tidak sesuai untuk Kuda, dan ketinggian atau zaman yang tidak memenuhi piawaian, jangan memaksa tunggangan. Pada masa yang sama memberi perhatian Khas kepada sama ada alat-alat keselamatan (seperti tali pinggang keledar, Bar Keselamatan, dll) boleh tidak benar-benar berkesan. Jika tiada alat keselamatan yang tidak digunakan sepenuhnya atau tidak boleh digunakan biasanya, anda tidak boleh pergi untuk perjalanan atau bermain. Bila Menunggang, Ketatkan tali pinggang tempat duduk, Ketatkan mengunci peranti, dan perhatikan sama ada Keselamatan tekanan bar boleh ditekan. Semasa kerja peralatan Hiburan, memanjangkan mana-mana bahagian badan seperti tangan, lengan, dan kaki dari tempat yang selamat. Buka tali pinggang tempat duduk dan membuka Keselamatan tekanan bar. Peralatan hiburan yang tidak boleh dibuka sebelum ia benar-benar terganggu. Peranti.

Ketiga, mematuhi arahan Pegawai

Secara umumnya, sebelum pergi ke peralatan muzik hiliran, kakitangan pengendalian yang akan menerangkan perkara-perkara yang mengambil peduli, meminta pengunjung yang meletakkan barang-barang jatuh yang mudah seperti telefon bimbit, dompet, kekunci, gelas, dll, dan penumpang hendaklah berhati-hati mendengar arahan keselamatan dan arahan keselamatan anggota misi. Pusat yang jelas dengan segera bertanya soalan dan tidak seperti yang dikehendaki.