Apakah Perbezaannya Antara Peralatan Operasi Dalaman dan Luaran?

- Jan 21, 2019-

1. Tempat yang berbeza menentukan perbezaan yang anda pilih. . Keperluan tempat berbeza, satu di dalam dan satu di luar. Kos tapak sewa semula adalah berbeza. Di kawasan yang sama di mana tahap penggunaan ekonomi adalah serupa, sewa dalam bilik biasanya lebih tinggi. Kos tempat sewa peralatan hiburan luar adalah agak rendah, kerana nilai ekonomi luar adalah tidak setinggi di dalam bangunan. Hiasan dalaman dalaman adalah kos, dan perbelanjaan ini boleh disimpan di luar rumah. Sudah tentu, taman permainan dalaman tidak terjejas oleh cuaca. Sama ada hujan atau salji, atau haba sejuk, peralatan hiburan dalaman boleh dibuka seperti biasa. Luar diliputi oleh faktor-faktor ini.

2. Pemilihan peralatan main juga berbeza. Secara amnya, peralatan hiburan yang dipilih di luar rumah lebih luas. Beberapa peralatan hiburan kecil, peralatan bermain kanak-kanak, peralatan hiburan bersaiz sederhana, dan peralatan hiburan yang besar boleh didapati. Peralatan yang dipilih untuk peralatan hiburan dalaman mempunyai batasan tertentu. Di bawah keadaan biasa, peralatan hiburan bersaiz sederhana dan peralatan hiburan yang besar tidak sesuai untuk rumah, terlalu tinggi, terlalu luas dan terlalu berat. Hanya peralatan hiburan kecil, peralatan bermain kanak-kanak, istana nakal, dan beberapa peralatan hiburan berasaskan tema boleh dipilih. Peralatan bermain dalaman lebih berorientasikan keindahan dan daya tarikan peralatan.

3. Perbezaan falsafah perniagaan. Peralatan hiburan dalam bangunan am, cara pemasaran yang biasa seperti: mengendalikan kad keahlian, dibahagikan kepada kad emas kad kad perak kad biasa, tahap kad adalah berbeza, menikmati kekuatan yang sama. Atau: jenis caj semula. Berapakah kos untuk dikenakan? Ini juga akan menjadikan pengunjung berasa berpatutan. Dengan itu menarik kumpulan pelanggan. Akan membentuk pangkalan pengguna tetap. Dan cara mengendalikan peralatan bermain luaran. Terdapat juga, tetapi tidak banyak cara untuk menggunakan pendekatan ini. Mereka biasanya pemasaran biasa. Beli tiket, tiket untuk peranti, beli secara berasingan, atau kupon. Beberapa tiket untuk beberapa peranti. Terdapat juga beberapa pengendali yang akan menawarkan diskaun ke atas beberapa platform membeli kumpulan. Ini juga merupakan alat pemasaran untuk peralatan bermain luaran. Kumpulan pengguna peralatan bermain luaran tidak ditetapkan oleh kumpulan pengguna dalaman.