Peralatan yang patut saya pilih bagi kolam Permainan Kanak-Kanak?

- Jan 21, 2019-

Tempat di mana kolam Permainan Kanak-kanak perlu memilih kawasan yang padat dengan penduduk. Adalah lebih baik untuk memilih tempat yang berdekatan dengan kawasan perumahan atau kawasan bandar. Hanya tempat ini mempunyai trafik cukup untuk memandu seluruh Permainan Kanak-kanak. Anda juga boleh memilih pusat membeli-belah di sebelah pusat membeli-belah. Trafik adalah besar dan besar, dan ia bukanlah satu masalah jika peralatan dikendalikan di tempat-tempat ini.


Kerana kolam Permainan Kanak-kanak terbuka di luar, pilih peralatan untuk memilih kalis air dan pelindung matahari. Jangan memilih plastik. Plastik begitu mudah pudar selepas pendedahan cahaya matahari. Adalah lebih baik untuk memilih FRP. FRP peralatan tidak akan pudar dan kalis air. di luar.

Memilih alat mesti menjaga semua jenis peralatan mainan, supaya anda boleh menarik minat kanak-kanak lebih terperinci.


Musim panas luaran adalah sesuai untuk sesetengah produk akuatik, seperti Gajah slaid, Kolam dan lain-lain peralatan. Tunggu sehingga cuaca sangat sejuk, peralatan air ini boleh meletakkan kaki, anda boleh meletakkan beberapa peralatan mekanikal Hiburan, seperti berputar Kuda, diri kawalan pesawat, kapal lanun, kereta api kecil, tembikai Terbang kerusi dan sebagainya. Anda juga boleh membawa beberapa produk elektrik, seperti bumper kereta gas bateri kereta tiang bungee, dan lain-lain.