Siri Memanjat Spherical untuk Taman Kanak-Kanak Luaran

Melalui penggerudian, memanjat, memanjat, tergelincir, berayun, berjalan, beralih, menampar, melompat, menggenggam dan lain-lain fungsi sukan, meningkatkan kecergasan fizikal kanak-kanak dan menemui bakat sukan kanak-kanak.

Maklumat produk


Pada masa yang sama, meningkatkan perkembangan mental kanak-kanak semasa bersenam, menguatkan   komunikasi antara manusia, dan   membina rasa kolektif dari usia muda.

Spherican climbing series  (1)


Memohon kepada: Taman hiburan, tadika, P sekolah semula, kawasan kediaman

 

Spherican climbing series  (2)

Keupayaan bekalan: 300 set / set per bulan

 

Pembungkusan & Penghantaran

Butiran Pembungkusan : Pembungkusan eksport standard
Bahagian plastik: beg gelembung dan filem pp;
Bahagian besi: kapas dan filem pp

Masa Lead:

Kuantiti (set)

1 - 10

> 10

Est. Masa (hari)

30

Untuk dirundingkan

 

Spherican climbing series  (3)

Kenapa pilih kami?

1. Ketebalan tiub adalah sekurang-kurangnya 2mm yang lebih tebal daripada pembekal lain dan memenuhi Amerika Syarikat, C anadian dan Euro standard.

2. kami mempunyai satu lagi penggilapan dan penyemburan langkah, memastikan kualiti yang baik, yang lebih tebal daripada yang lain dan sukar untuk menggaruk.

3.Kami mengguna pakai pelukis anti-karat yang diimport untuk bahagian kimpalan, sementara yang lain menggunakan bahan domestik.

4. Kami dilindungi rata oleh bahan G ermany, yang berbeza daripada pembekal lain.

5. Kami mengguna pakai LLDPE S amsung yang diimport , ketebalannya adalah 5-12mm, sementara yang lain tidak memerlukan standard yang tinggi itu.

6. acuan keluli acuan putaran telah meningkat   parut dengan acuan aluminium, jadi permukaan produk akhir lebih lancar dan kualiti jauh lebih baik dari sebelumnya.

 

Spesifikasi produk

Peralatan Taman Permainan Luaran

1. bahan mentah yang sihat

2. kualiti tertinggi, harga yang berpatutan

3. boleh diperibadikan

 

Hot Tags: siri pendakian sfera yang disesuaikan untuk kanak-kanak bermain luar negara, China, pembekal, pengilang, disesuaikan, borong, murah, harga, untuk dijual, dibuat di China

Siasatan

Anda mungkin juga berminat