Kelengkapan Amusement Outdoor Outdoor Kids Park Slide Customization

Butiran Produk Sesuaikan taman permainan adalah lebih dan lebih popular untuk kanak-kanak di taman atau sekolah. Ia telah digabungkan dengan galvanis keluli dan bersih, sangat tahan lama. Terdapat bahan lain juga, seperti plastik dan getah. Ia boleh menerangkan berani dan kekuatan, kami juga menetapkan laluan bermain yang berbeza ...

Maklumat produk

Maklumat produk


Sesuaikan taman permainan lebih dan lebih popular untuk kanak-kanak di taman atau sekolah. Ia telah digabungkan dengan galvanis keluli dan bersih, sangat tahan lama. Terdapat bahan lain juga, seperti plastik dan getah. Ia dapat menerangkan berani dan kekuatan, kami juga menetapkan laluan bermain yang berbeza membawa keseronokan yang berbeza.


13


Butiran peralatan Taman Luaran kami:

1.Safe
Semua rekabentuk dan produk kami diperiksa dengan ketat mengikut piawaian keselamatan untuk memastikan semua bahagian mainan itu tidak mendatangkan mudarat kepada anak-anak. Semua bahagian logam licin dan bahagian-bahagiannya tidak bersifat toksik, anti-ultraviolet.

2.Pengalaman
Barang-barang kami direka bentuk oleh pereka yang sangat berpengalaman untuk kepentingan dan merasakan kanak-kanak.

5


■ Spesifikasi

Colums Utama Semua tiang utama diperbuat daripada paip keluli tergalvani dengan diameter 114mm dan ketebalan dinding 2.2mm.Quality dan standard teknikal memenuhi keperluan GB / T3091-2001 standard nasional.


Platform Semua platform dibentuk dengan menindik lembaran keluli tahan karat 2.2mm-tebal yang menindik, dengan diameter diameter 6mm. Kualiti dan piawaian teknikal mematuhi standard EN1176 Eropah.


Bahagian logam lain Semua bahagian logam diperbuat daripada paip keluli tergalvani dengan diameter 60mm, 48mm, 38mm, 32mm, 28mm dan ketebalan dinding 2.2mm. Kualiti dan standard teknikal memenuhi keperluan GB / T3091-2001 standard nasional.


Kelengkapan Semua kelengkapan logam diperbuat daripada aloi aluminium kekuatan tinggi yang membentuk satu masa. Selepas pemprosesan polishing, semua sudut tajam adalah bulat dan licin. Semua skru diperbuat daripada keluli tahan karat # 314, yang memenuhi standard GB / T1221-1992.


Tali dan Nets Tali dan jala diimport tali pelayaran berkualiti tinggi dengan diameter 14mm & 16mm, yang mengandungi dawai keluli bersalut kekuatan tinggi.


12
Soalan Lazim

Q: Bolehkah anda membuat reka bentuk untuk peralatan permainan di luar?

A: Ya. Kami mempunyai jabatan reka bentuk. Sekiranya anda dapat memberi kami saiz kawasan anda,
pereka kami boleh membuat reka bentuk mengikut dimensi kawasan anda dan keperluan khas anda. Atau anda boleh memilih reka bentuk yang popular dari guaman katalog kami untuk anda.

 

Q: Bagaimana untuk mengekalkan dan membersihkan peralatan permainan di luar?

A: Tidak perlu mengekalkan, kerana bahan mentah kami adalah paip bergalvani dan plastik LLDPE,
ia tahan UV, kekuatan tinggi, permukaan licin, dan keupayaan keselamatan dan alam sekitar yang mesra, boleh
baik walaupun di bawah cahaya matahari yang kuat atau hujan.

 

Q: Apakah MOQ anda?

A: MOQ kami adalah 1pc atau 1 set per item no, jumlah tidak kurang daripada US $ 5000 / order.


S: Bagaimana dengan harga anda dan berapa diskaun yang boleh saya dapatkan?
J: Harga kami adalah yang paling adil dan munasabah di pasaran berbanding dengan produk berkualiti yang sama; Prinsip kami adalah kuantiti yang besar dan harga yang paling kompetitif, harga yang kami tawarkan sudah menghasilkan harga, sila sahkan pesanan dan kuantiti terlebih dahulu, kami akan berusaha sebaik mungkin untuk memuaskan anda.

Q: Sudahkah anda dieksport ke negara kita atau negara lain?
A: Kami telah berada dalam perniagaan ini selama lebih dari 30 tahun, produk kami secara meluas dieksport ke lebih daripada 120 negara dan wilayah, di seluruh dunia kecuali Antartika.

Q: Bolehkah anda membuat reka bentuk untuk peralatan anda?
A: Pasti. Jabatan reka bentuk R & D kami akan dapat merancang untuk anda mengikut saiz projek anda dan anda menuntut secara khusus.

6Mengenai pakej:

Dengan permaidani di dalam, beg tarpaulin PVC di luar.

Pembungkusan standard. Semua ini cukup kuat untuk pengangkutan jarak jauh.
Tentang kita

Kualiti, demonstrasi perusahaan yang boleh dipercayai dari China

Kualiti Kebangsaan, Syarikat Kredit China

Perhatikan Kontrak & Menjaga Unit Promosi

Jenama, produk berkualiti tinggi dari China

Industri Terkemuka Jenama China

Jenama pertama dengan pengaruh besar pada tanda peralatan hiburan kanak-kanak di China

China Playground Trade Top 10 Brand

Jenama Terkenal China

Cap Dagangan China Terkenal

Jenama Cina & Produk berkualiti tinggi,

Jenama Terkenal Wilayah Guangdong, dsb.

Hot Tags: peralatan sukan tanpa standard luar kanak-kanak taman penyesuaian slaid, China, pembekal, pengilang, disesuaikan, borong, murah, harga, untuk dijual, dibuat di China

Siasatan

Anda mungkin juga berminat