Alat Mainan Mainan Plastik Plastik

Struktur Kolam Renang Luar Ruangan Struktur Alat Mainan Untuk Kanak-kanak

Maklumat produk

■ Penerangan


Taman permainan adalah tempat permainan kanak-kanak boleh dimakan dan berkembang. Taman bermain luar biasa yang cukup besar dan direka sedemikian rupa supaya permainan kanak-kanak dapat datang dengan ekspresi penuh, di mana kanak-kanak boleh membuat kekacauan, berlari, melompat dan bersembunyi, di mana mereka boleh berteriak, wisel dan meneroka dunia semulajadi.

Bukan sahaja ia memenuhi dan mengembangkan keinginan kanak-kanak untuk pengetahuan, tetapi juga memurnikan hati anak-anak. Biarkan anak-anak kita yang tidak bersalah, meriah, cantik mempunyai masa depan yang cerah.


■ Spesifikasi


Perkara

Taman Permainan Luaran

Bahan

plastik dan keluli bergalvani

Saiz

Disesuaikan

Reka bentuk

Sebagai keperluan anda

Warna

Berwarna-warni

Umur Sekitar

3-15 tahun

Fungsi

Slid, Climb, Jump, Drill, Roll

Tahun penggunaan

Lebih daripada 6 tahun

Peristiwa

Tadika, kawasan kediaman, ruang, taman, gedung, halaman peribadi dan kawasan awam yang lain


Penerangan Bahan


>> Elemen Plastik

Bahagian plastik produk kami dihasilkan oleh pencetakan putaran LLDPE yang diimport dari perbadanan Samsung di Korea Selatan. Dan ketebalan dinding bahagian plastik di atas 8mm.

>> Lajur Utama

Semua lajur utama diperbuat daripada diameter 114MM diameter galvanis. Standard kualiti dan teknikal memenuhi keperluan GB / T3091-2001 standard kebangsaan.

>> Bahagian Logam Lain

Semua bahagian logam diperbuat daripada paip keluli tergalvani dengan diameter 60mm, 48mm, 38mm, 32mm, 28mm dan ketebalan dinding 2.75mm. Standard kualiti dan teknikal memenuhi keperluan GB / T3091-2001 standard kebangsaan.

>> Kelengkapan

Penambat konkrit atau pra-tertanam

>> Tali dan Nets

Tali dan jala diimport tali pelayaran berkualiti tinggi dengan diameter 12mm & 16mm, yang mengandungi dawai keluli bersalut kekuatan tinggi dan skru # 304 keluli tahan karat.


Kes sebenar


Pelanggan kami di seluruh dunia, syarikat kami telah memenangi pujian pelanggan dengan produk berkualiti tinggi dan perkhidmatan terbaik.

1

2

Bagaimana untuk mengekalkan


1. Jika struktur bermain diletakkan di luar, jika hujan, selepas hujan, noda air permukaan perlu dibersihkan dalam masa. Satu adalah untuk mengelakkan kanak-kanak daripada tergelincir semasa digunakan; yang lain adalah untuk menghalang karat besi yang tidak perlu. .

2. Setiap dua bulan, anda mesti menyemak sama ada skru longgar. Jika ia longgar, anda mesti mengetatkannya pada waktunya.

3, bahagian besi slaid, cuba mengelakkan menggaruk cat untuk mengelakkan karat.

4, bahagian plastik tidak boleh rosak oleh tumpul manusia, jika tidak terdapat keretakan, mengelakkan bahaya keselamatan semasa digunakan.


Kenapa pilih wenwen


1. Selamat

Semua reka bentuk dan produk kami diperiksa dengan ketat mengikut piawaian keselamatan untuk memastikan semua bahagian mainan itu tidak mendatangkan mudarat kepada anak-anak. Semua bahagian logam licin dan bahagian-bahagian plastik tidak bersifat toksik, anti-ultraviolet, sesuai dengan standard kelas MAKANAN.

2. Berpengalaman

Mainan kami direka bentuk oleh pereka yang sangat berpengalaman sesuai dengan minat dan perasaan anak-anak. Dengan watak dan gaya yang berbeza, produk kami membawa kepada kanak-kanak bukan sahaja kebahagiaan tetapi juga kesihatan dan kebijaksanaan.

3. Kualiti Tinggi

Kami telah mempercayai bahawa kualiti adalah jiwa produk. Kami memberi jaminan bahawa produk kami akan tetap dalam keadaan yang sangat baik selepas penggunaan lama atau bahkan dalam keadaan cuaca yang teruk. Semua bahagian akan memastikan ketahanan yang tinggi antara suhu -50 ° C ~ 50 ° C.

4. Persaingan

Untuk produk yang sama dalam kualiti yang sama dan standard yang sama, kami akan menawarkan harga terendah. Dengan jumlah wang yang sama, anda akan menikmati reka bentuk yang lebih berpengalaman, penghantaran yang lebih cepat, arahan pemasangan profesional dan perkhidmatan yang lebih baik.


Hot Tags: mainan alat permainan struktur plastik, China, pembekal, pengeluar, disesuaikan, borong, murah, harga, untuk dijual, dibuat di China

Siasatan

You Might Also Like