Mainan Taman Aqua Colorful yang Menarik Kolam Air Kolam Renang

Bermain air juga dipanggil mainan mainan air, adalah nama kolektif untuk semua jenis peralatan bermain air kecil, adalah satu perkara yang sangat diperlukan bagi semua taman air.

Maklumat produk


Lakaran bermain air secara umumnya dibahagikan kepada jenis tematik seperti bermain air interaktif, bermain air landskap, bermain air kartun, slaid kecil, kapal air lanun bermain dan sebagainya. Jenis biasa termasuk senapang air, meriam air, cendawan hujan semburan air, motosikal air, tiang semburan air, cendawan semburan air, pintu teratai air dan lakaran sketsa air lain. Mengikut saiz tempat yang berbeza, digabungkan dengan tempat taman air untuk membentuk pelbagai tema. Ia dilengkapi dengan slaid air dengan saiz yang berbeza untuk membuat kawasan permainan air kanak-kanak.

Kids' rainbow slide

Lukisan air berbentuk kartun itu bukan sahaja merupakan kawan terbaik kanak-kanak, tetapi juga tempat yang sesuai untuk interaksi ibu bapa dan kanak-kanak dan bermain air keluarga. Kolam padat dengan pelaburan yang kurang dan pulangan yang lebih tinggi adalah pilihan pertama bagi para pelabur.

Kids body slide

 

Bermain air juga termasuk pelbagai slaid air berbentuk haiwan, pelbagai bentuk peralatan semburan air, serta air seesaws, senapang air, meriam air, dan lain-lain. Produknya kaya dan pelbagai, dan popular di kalangan pelancong.

New-Original-water-slide-fiberglass-pool-aqua

Butiran Cepat

Tempat asal: Guangdong, China

Jenama: Wenwen

Nombor model : WW-08

Saiz kolam: Disesuaikan

Kedalaman air: 30-40cm

Jenis Pemasangan: Skru Tetap

Kapasiti: 1 orang / masa

Kawasan: Taman air

Jenis kerja: Dengan pam

Waranti: 1 Tahun

 

Keupayaan bekalan

 

Keupayaan bekalan: 100 set / set per slaid frp Tahun

 

Pembungkusan & Penghantaran

 

Butiran Pembungkusan

1. Bubble dibungkus (busa EPE) dan bingkai kayu fumigated untuk bahagian FRP.
2. Memastikan keselamatan pengangkutan.
3. Pembungkusan bogel untuk bahagian keluli.
4. Alat ganti tambahan untuk kehilangan sengaja.

Pelabuhan : Guangzhou

Masa Lead:

Kuantiti (set)

1 - 1

> 1

Est. Masa (hari)

30

Untuk dirundingkan

 

Hot Tags: mainan aqua berwarna-warni yang menarik mainan kolam renang air, China, pembekal, pengilang, disesuaikan, borong, murah, harga, untuk dijual, dibuat di China

Siasatan

Anda mungkin juga berminat