Gelongsor gentian kaca mengepam slaid Hump

Bentuk slaid hump seperti gelombang. Pemain membawa PAT dan menyelam terus dari platform 15 meter tinggi. apabila tiba gelombang melalui dan kemudian tergesa-gesa ke arah puncak kerana inertance. bangun dan turun beberapa kali, akhirnya untuk Pool. pemain akan ingat sensasi yang menyenangkan ini selamanya.

Maklumat produk

Mencuar yang mengenakan paling tinggi ke langit, Penderas bukan untuk pengsan hati. Rider mengalami tiga kos adrenalin, setiap satu daripada yang terakhir. Malah, kejatuhan akhir memberikan Rider perasaan jaunts kerana mereka jatuh laju ke bawah untuk mencapai kelajuan tinggi yang mengesankan 63 kph (39 MPH) sebelum lancar kemerosotan ke dalam lorong yang ditutup di bawah.

 Fiberglass Blaster Slide Pumping Hump Slide (3)


Penderas-undulations cepat yang gigih dan titis membuat ia salah satu daripada slaid air terpantas di mana-mana Taman Air dan boleh datang di dalam 3 dan 4-orang rakit sebaris untuk kendalian yang lebih tinggi.

 Fiberglass Blaster Slide Pumping Hump Slide (5)

 

Butiran produk

Item

MengepamBonggolSlaid

Model

WW-08

Parameter teknikal

Ketinggian

12.0 m

Panjang

80.0 m

Lebar

0.8 m

Kuasa

15.0 kW

Pemain

2p-4p

Kelajuan

Kelajuan

10.7 m/s

Struktur

Bahagian bawah melengkung + tertutup

Jenis

Badan

Akhir

Slaid penampan

Kod produk

WW-08

Kawasan permainan

510m ²

 Fiberglass Blaster Slide Pumping Hump Slide (4)

Produk asal: China

 

Warna: boleh disuaikan

 

Penghantaran pelabuhan: Guangzhou & Shenzhen

Masa plumbum: 45 hari

 Fiberglass Blaster Slide Pumping Hump Slide (2)

Kenapa pilih kami?

10 +
Pengalaman & kepakaran
Dengan 10 tahun pengalaman di Taman air.

400000 +
Kilang kapasiti tinggi
Lebih kilang 400000sqm, dengan kemudahan pengeluaran terkini, kami memastikan penghantaran masa dan dalam kualiti yang baik.
Profesional
Hanya Taman Air Hiburan, pengalaman perniagaan kami yang luas dalam industri slaid air gentian membezakan kami daripada pesaing kami.

500 +
Beratus-ratus projek sampel
Kami telah berjaya menyiapkan lebih daripada 500 projek di 20 negara di seluruh dunia.

400 +
Kakitangan yang berpengalaman
Kami mempunyai lebih daripada 400 berpengalaman, berbakat, kakitangan yang inovatif profesional yang berdedikasi kepada industri Taman air.
Terkemuka dalam industri teknologi pembuatan gelongsor air, telus, gelongsor air bersinar ajaib. Perkhidmatan yang disesuaikan ada disediakan.

Fokus R&D yang kuat
Kita komited untuk penyelidikan dan pembangunan. Kami tidak pernah berhenti memperbaiki produk dan perkhidmatan kami atau memperkenalkan produk baru kepada industri. Lebih daripada 20 paten diperolehi dalam tahun yang berlalu.

Harga yang kompetitif
Kami berbangga untuk menyediakan produk dan perkhidmatan berkualiti tinggi pada harga yang kompetitif.

Rangkaian pembekal yang kukuh
Kami hanya bekerjasama dengan pembekal yang terkemuka dan boleh dipercayai di seluruh kawasan dan kami mempunyai reputasi yang kukuh di kalangan pembekal kami.

Komunikasi mesra
Kami memahami bahawa komunikasi yang berkesan adalah penting bagi kejayaan mana-mana projek. Dengan 10 tahun pengalaman dalam 20 negara di seluruh dunia, kami telah mendapat kelebihan yang penting untuk bekerja dalam budaya yang berbeza.

 

 

Hot Tags: gelongsor gentian kaca mengepam slaid bonggol, China, pembekal, pengeluar, disesuaikan, borong, murah, harga, untuk dijual, yang dibuat di China

Siasatan

Anda mungkin juga berminat