Hotel & Resort Pelbagai Menggabungkan Fiberglass Water Slide Untuk Jualan Panas

Kami boleh menyediakan mana-mana hotel & resort, yang baru atau sedia ada dengan pakej tersuai menggunakan pelbagai jenis air dan / atau ciri air yang kaya kami.

Maklumat produk

Penerangan


Kami boleh menyediakan mana-mana hotel dan / atau resort, yang baru atau sedia ada dengan pakej tersuai menggunakan pelbagai konfigurasi yang kaya untuk memenuhi keperluan ruang dan anggaran. Hotel dan tempat peranginan pasti dapat meningkatkan penghunian mereka dan kadar harian purata dengan penambahan air terjun dan artikel animasi kanak-kanak.


127_1


Bukan sahaja untuk hotel dan pusat peranginan, tetapi juga untuk kolam renang perbandaran dan rekreasi sedia ada, kami menawarkan tambahan yang berpatutan untuk meningkatkan pendapatan anda. Anda boleh beralih kepada kami untuk mendapatkan idea reka bentuk yang cepat, cekap, kos efektif untuk meningkatkan kemudahan kolam anda dengan pelbagai ciri air dan / atau airplay.


127_12


127_11

Hot Tags: hotel & resort pelbagai menggabungkan slaid air gentian kaca untuk jualan panas, China, pembekal, pengeluar, disesuaikan, borong, murah, harga, untuk dijual, dibuat di China

Siasatan

You Might Also Like